Математика – когато човек чуе това, си представя числа.. И най-просто казано, той е прав, защото математиката е наука, занимаваща се с числа. Тя борави с количествени отношения, времеви и пространствени измерения. Като цяло се смята за точна наука, което много помага на хората с рационално мислене.

Що се отнася до нейната приложимост – откриваме я в почти всички аспекти на живота.
На практика в ежедневието си всеки от нас използва познанията си по математика, най- малкото за да направи разбор на доходите и разходите си.
Математиката е най-важният предмет, изучаван от учениците. Оценките по математика са ключов критерий, от който зависи възможността за избор на престижна гимназия или университет.
За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за постигането на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас.

Знанията трябва да се обогатяват с допълнителни школи, уроци и курсове по математика. За да се гарантира напредък, курсовете по математика трябва да се посещават системно.
При избора на подготовка по математика можете да избирате измежду два подхода:
• Да се доверите на частен учител с индивидуални уроци.
• Да запишете ученика на дългосрочен курс.

МАРВИТ ООД Ви предлага уроци по математика и курсове за подготовка за НВО в 7-ми и 12-ти клас, както и подготовка на кандидат-студенти, провеждани от преподавател с дългогодишен опит, национален състезател по математика, с доказани успехи.